EVEN VOORSTELLEN

We zijn begonnen!

Golypoon Matchmakers in het kort:

  • 6 deelnemers (coronaproof)
  • 23 maart-eind april
  • Kenmerken: Storytelling, activatie kandidaten &  netwerk, video pitch, online video productie
  • Les 1 Analyseren | Synopsis

Deelnemers van Golypoon Matchmakers

Ontmoet de deelnemers

Dit zijn ze dan, de ‘harde kern’* van training 1 Golypoon Matchmakers. Zij zullen zich inzetten om op ontdekkingsreis te gaan. Naar zichzelf, naar wie ze zijn en wat ze willen. 

*Er zijn meerdere deelnemers, maar die worden vanwege privacy uit beeld gelaten.

Patrick Portier

Patrick is ietwat verlegen en heeft moeite om zich te presenteren aan mensen. Hij komt vanuit een enorm sociale achterstand. Zijn doel is om uiteindelijk werkzaam te zijn in de Fitness branche. Zijn doel: zichzelf kunnen presenteren,  duidelijk spreken en mensen leren motiveren.

Monika Gadzeva

Monika komt uit een baan in de Horeca. Na verschillende HBO- studierichtingen, vond ze daar uiteindelijk haar uitdagingen;  gastvrijheid, prestatie en mensen bedienen. Corona zette haar leven letterlijk stil. Doel van Monika: het opdoen van (werk)ritme, werken aan haar zelfvertrouwen en het vinden van een doel.

Jos van de Vate

Jos komt uit de evenementenbranche waar hij vooral fysiek bezig was. Hij ontdekte dat hij vooral graag bezig is met creativiteit en het grotere verhaal achter de events. Zijn doel is om te kijken of hij een aan kan vinden met deze creativiteit in de media. 

Joran Vink

Joran heeft dierenverzorging als opleiding gedaan. Momenteel werkt hij met veel plezier bij Burgers Zoo. Helaas wordt dit ‘flex’ contract niet verlengd. Zijn doel: uitvinden wat nu. Misschien een baan in de richting van een van zijn hobby’s: auto’s en muziek?