Golypoon voorziet met Social Storytellers in een toenemende behoefte vanuit de markt naar storytellng en video. Door mensen met een uitkering een kans te geven ontstaat er een win-win situatie. Organisaties krijgen film- en videoverhalen en de trainees krijgen een kans om weer werkfit te raken, hun (verborgen) talenten te ontwikkelen en de kans op een baan te vergroten.

 

Bekijk de promofilm van de social Storytellers:

Media content in foto, tekst en video

Twee maanden lang werkten zes Social Storytellers aan het realiseren van films en social video’s in opdracht van Werkkracht. Dit betrof trainingen, workshops en succesplaatstingen van cliënten bij werkgevers.

360-Storytelling

Het verhaal van een succesplaatsing van de cliënt Platini, verteld in maar liefst zeven verhalen! De Social Storyellers zochten de perspectieven, schreven de verhalen, filmden en monteerden. Uiteindelijk  presenteerden ze hun audiovisuele 360-Storytelling met succes aan de afdeling communicatie van Werkkracht.

Ik geef mijn cliënten een media training!

Training Social Storytellers

  • mensen met uitkering
  • 1 dag / > 16 dagen training
  • werken aan media-opdrachten
  • sociale- en professionele vaardigheden
  • scenario, film en monteren
  • cv films, films, social video’s
  • stimuleren mediawijs

 

Werkwijze training Social Storytellers

Social Storytellers is een intensieve training van twee maanden voor mensen met een uitkering. Als redactie werken ze samen aan verschillende opdrachten om film- en videoverhalen te produceren voor allerlei opdrachtgevers. Een win-win situatie, want opdrachtgevers krijgen storytelling in de vorm van film en video’s en de trainees leren allerlei media- vaardigheden en worden weer werk-fit.

Korte of lange training SST

De training Social Storytellers bestaat uit minimaal 1 trainingsdag. De meest uitgebreide SST duurt 16 dagen. Deelnemers verwerken onderwerpen tot social video en stimuleren hun sociale- en professionele vaardigheden.

Meer video’s gemaakt door Social Storytellers

© Golypoon
W www.golypoon.nl

E [email protected]
T 31 (0)6 48341599