Geef jongeren een kans om jouw organisatieverhaal te vertellen! Kidsreport is een originele en creatieve manier waarmee jongeren reportages maken over jouw activiteiten, events of projecten.

Kidsreporters zijn creatief en stellen onbevangen vragen aan bezoekers en deelnemers.

Jongeren inzetten als reporters betekent dat er een creatieve en onbevangen crew rondloopt, die de aandacht trekt. Zij kunnen vanuit hun perspectief allerlei vragen stellen aan bezoekers of betrokkenen. Een uitstekende manier om informatie te verkrijgen, impact te meten en betrokkenheid te stimuleren.

Reportage Kidsreporters Alex en Diede te zien in maar liefst 22 Pathé bioscopen in Nederland!

Zoektocht in het Sinterklaas kasteel: Kidsreporters op pad voor Nederlands Fonds Kinderhulp

Kidsreporters Alex en Diede zoeken stiekem in het Sinterklaaskasteel; Kidsreport, voorpremiere in 22 Pathé bioscopen in Nederland!

Kinderen in armoede een leuke pakjesavond bezorgen. Dat was de missie van Nederlands Fonds Kinderhulp. In maar liefst 22 bioscopen was ‘De film van Sinterklaas’ gratis te bewonderen. Kidsreporters Alex en Diede mochten de speelfilm introduceren namens NFK met een heuse zoektocht in het kasteel op zoek naar het verdwenen pakje.

 

Kidsreport

 

  • korte training deelnemers
  • professionele begeleiding
  • reportage maken
  • 1 of meerdere dagen

Kidsreporters op reportage voor de opening van de Week van het geld.

Omgaan met geld onder de loep van jongeren: Week van het geld en Pensioen3daagse

Twee Kidsreporters deden verslag van de Week van het geld, een activiteit van Wijzer in geldzaken voor leerlingen van alle basisscholen in Nederland. Hoogste tijd om de impact van dit event te meten en organisatoren te interviewen naar het waarom. Kroon op het werk was natuurlijk de opening verricht door H.M.K. Máxima van dit jaarlijks terugkerende event.

Jouw organisatie door de frisse blik van jongeren!

Jongeren hebben nog wel wat tips hoe je je moet gedragen als bankier: Advies aan Nederlandse Banken, NVB.

Namens de Missing Chapter Faoundation ontwikkelden leerlingen een advies voor de gedragscode van Nederlandse Bankiers. Golypoon maakte er een compilatie van.

 

Zet je doelgroep aan het werk voor jouw verhaal!

Meer video’s gemaakt met Kidsreport

Kids geven advies aan de NVB

Jongeren over impact werk
SOS Kinderdorpen

© Golypoon
W www.golypoon.nl

E [email protected]
T 31 (0)6 48341599