Mobile Storytelling

Jouw doelgroep in actie voor unieke verhalen van jouw projecten!

Bekijk de trailer en zie de kracht van mobile storytelling

"Wie kunnen beter het effect laten zien van onze projecten op het dagelijks leven, dan de doelgroep van onze projecten zelf?"

Met Mobile Storytelling geven mensen uit jouw doelgroep een unieke, onderscheidende en eigen kijk op de impact van de projecten van organisaties. Een win-win situatie, waarin deelnemers ervaringen presenteren in videoverhalen. En waarin jouw organisatie uitstekende content krijgt voor creatieve en onderscheidende verhalen.

Het concept voor empowering van lokale storytellers

De creatieve weg van ervaring naar krachtige verhalen

Met een training Storytelling bieden we geselecteerde medewerkers, cliënten en klanten alle vaardigheden om verhalen te maken. Vervolgens gaan zij aan de slag met vraaggestuurde opdrachten. Op deze manier tonen zij hun ervaringen in eigen verhalen.

Live training

Mobile Storytelling begint met een live training op locatie. Deze training biedt deelnemers de juiste vaardigheden om verhalen te leren ontdekken en maken.

Intensieve begeleiding

Ook na de live training krijgen lokale storytellers intensieve begeleiding van onze professionals om hun verhalen te maken en vertellen.

Uitstekende workflow

Met de juiste apparatuur een online platform, begeleiden we de lokale storytellers voor het maken en delen van goede verhalen.

Format

Alle verhalen presenteren we in een uniek corporate format voor jouw organisatie. Dit zorgt voor herkenbare en onderscheidende videopresentaties.

Het concept voor herkenbare storytelling van jouw projecten

De vier zekerheden voor unieke en authentieke verhalen

Abonnement

Een vast abonnement biedt zekerheid voor het op tijd aanleveren van de verhalen. Daarnaast geven de verhalen een kans om een relatie op te bouwen.

Briefing & format

Een goede briefing geeft jouw organisatie controle over de verhalen die de storytellers maken. Een juist format maakt deze verhalen herkenbaar en uniek.

Begeleiding storytellers

Onze professionals bieden alle begeleiding en apparatuur die nodig is voor de lokale storytellers. Van training tot en met het delen van de videoverhalen.

Projectproces in beeld

Direct beginnen met storytelling vanaf de start van het project, biedt een goede kans om stakeholders te betrekken bij de noodzaak, ontwikkeling en het effect ervan.

Hoe organisaties lokale storytellers inzetten voor het vertellen van hun verhaal

Deze klanten gebruiken de kracht van Mobile Storytelling

Edukans
Kenya
IMG_0394

Lokale storytellers creëren authentieke video’s voor een nieuw Afrikaanse online educatieproject voor Edukans.

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Medewerkers van Homerun Amsterdam tonen het nieuwe werken voor de VGN in deze online serie.
Start in het najaar 2020.

EO Metterdaad
NPO 2
Screenshot 2019-02-14 at 15.20.46

Storytellers Kevin, Mariam, Ricky, Lovell, Vivian en Gladys tonen hun verhalen voor het televisieprogramma EO Metterdaad | NPO2. Bekijk

Meer over trainer Edwin

Edwin Bakker

“Storytelling speelt een heel belangrijke rol in mijn leven. Gaaf om zoveel mensen te ontmoeten die met mij hun verhaal willen ontdekken en maken .”

Film Making & Story Telling

Heeft als regisseur, tv maker, concept- ontwikkelaar en trainer in allerlei situaties duizenden mensen in binnen- en buitenland een kans gegeven om hun verhaal te maken en vertellen. Maakte tv programma's en films van mensen in allerlei functies van organisaties, tot kansarme jongeren in slums in India, Brazilië, Peru en Kenia.

Prijswinnende Documentaire

Won twee (inter)nationale prijzen: Cinecs, RomaDocFest en een IDFA screening voor zijn documentaire 'Vingers op het Glas/ Glass Kisses'. Een verhaal (i.s.m. O. Koelewijn) over een (on)mogelijk huwelijk tussen een ter-dood-veroordeelde Amerikaan en een Nederlandse vrouw. Maakte nog een documentaire 'The reality of my Israel call'.

Passie voor inclusie

Heeft een passie voor inclusiviteit. Helpt iedereen om zijn verhaal te ontdekken en maken. Wordt elke keer weer geraakt door te zien hoe ze met storytelling langzaam maar zeker zichtbaar worden en meer zelfvertrouwen krijgen om hun verhaal te delen en daarmee anderen te inspireren.