Conny van de Top is Storyteller voor het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley:

“Met mijn verhalen wil ik iedereen enthousiast en bewust maken voor ons duurzame boerenleven in de regio!”

Mobile Storytelling

Mobile Storytelling

Gebruik de kracht van betrokken ambassadeurs voor het maken en vertellen van jouw organisatieverhaal

Met Mobile Storytelling geven mensen uit jouw doelgroep een unieke, onderscheidende en eigen kijk op de impact van de projecten van organisaties. Een win-win situatie, waarin deelnemers ervaringen presenteren in videoverhalen. En waarin jouw organisatie uitstekende content krijgt voor creatieve en onderscheidende verhalen.

Bekijk de trailer en zie de kracht van Mobile Storytelling voor NGO’s

In drie stappen naar unieke social media content voor jouw organisatie

Effectieve training van geselecteerde deelnemers

Geselecteerde deelnemers als medewerkers, collega’s, cliënten gaan actief aan de slag met de uitvoering van jouw social media opdracht. Zij gebruiken hun ervaringen met jouw organisatie tot unieke verhalen.

Uitvoering & productie van social media content

Alle deelnemers werken intensief samen aan de productie van jouw social media content. Van briefing tot filmproductie en de uiteindelijke digitale oplevering van alle social media video’s, foto’s en teksten. 

Oplevering unieke verhalen voor jouw organisatie

Veel organisaties in binnen- en buitenland als Regio Foodvalley, Werkkracht, Vereniging Nederlandse GehandicaptenzorgAveleijn, Edukans en SOS Kinderdorpen gebruiken Mobile Storytelling voor vertellen van hun organisatieverhaal. 

Onze garanties voor unieke social media verhalen

Training betrokkenen

Mobile Storytelling begint met een live training op locatie. Deze training biedt geselecteerde deelnemers de juiste vaardigheden om de opdracht van jouw organisatie te kunnen uitvoeren.

Intensieve begeleiding

Onze professionals helpen de Storytellers om hun ervaringen te verwerken tot unieke verhalen. Van briefing tot de uiteindelijke oplevering van social media content.

Uitstekende workflow

Met de juiste apparatuur en een online platform, begeleiden we de Storytellers voor het maken en opleveren van video's, foto's en teksten.

Format

Alle verhalen presenteren we in een uniek corporate format voor jouw organisatie. Dit geeft jouw organisatie herkenbare en onderscheidende social media content.

Bekijk onze actuele projecten Mobile Storytelling

Storytelling Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Begeleiders van zorgorganisatie Ons Tweede Thuis tonen hoe het werken volgens de vernieuwing arbeidsverhoudingen VGN betekent in de praktijk. 

Project Farmvloggers LTO Regio Foodvalley

Boerinnen uit de regio maken Vlogs voor het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley over hun passie voor het boerenleven! | Online serie van 10 afleveringen.

Rol van de Persoonlijk begeleiders in de dagelijkse zorgpraktijk | Aveleijn
Screenshot 2020-09-16 at 10.23.16

Persoonlijk Begeleiders van zorgorganisatie Aveleijn gebruiken Storytelling voor het ontwikkelen van professionele kaders in hun functie. 

Op zoek naar werk met Golypoon Matchmakers | Regio Foodvalley

Deelnemers van de training Golypoon Matchmakers werken aan een campagne voor medewerkers van schoonmaakbedrijf Asito | online en social media Campagne

EO Metterdaad
NPO 2
Screenshot 2019-02-14 at 15.20.46

Storytellers Kevin, Mariam, Ricky, Lovell, Vivian en Gladys tonen hun verhalen voor Edukans in het televisieprogramma EO Metterdaad | NPO2. Bekijk

Verhalen van binnenuit met Video impact training Kenya | Edukans
IMG_0394

Lokale storytellers creëren authentieke video’s voor een nieuw Afrikaanse online educatieproject voor Edukans. | Online lespakket voor Afrika

Deze klanten gebruiken de kracht van Mobile Storytelling

Onze partners:

Volg onze impact op social media

Neem contact op over de mogelijkheden voor content voor uw projecten!