Storytelling: Sociaal domein

Activeer werkzoekenden voor meer kans op een baan!

Een baan vinden begint met focus op wat je wilt en bedenken hoe je dit kan bereiken

Leer jezelf presenteren met duidelijk profiel en een goed plan

Door Edwin Bakker

Hoe Storytelling je gaat helpen aan de juiste baan!

Veel werkzoekenden hebben problemen met het vinden van een baan. Dit komt vaak doordat ze onvoldoende weten wie ze zijn, welke baan ze willen, of op welke manier ze die baan kunnen vinden. Met als resultaat een onduidelijk profiel,  een negatieve houding en dus minder kans om die baan te krijgen. De training Storytelling helpt de kansen van werkzoekenden vergroten. Onze creatieve en concrete aanpak leidt tot zelfbewuste deelnemers, die zich kunnen presenteren met een duidelijk verhaal en met een duidelijk doel voor ogen. Met de training ontwikkelen werkzoekenden een actieve houding en een cv-profielfilm, waarmee ze hun kansen vergroten om een geschikte baan te vinden of te behouden.

Bekijk de training storytelling

Kijk hoe beweegcoaches Ruben en Dennis moesten nogal wat weerstand overwinnen binnen de organisatie om hun idee ‘bewegen op locatie’ te realiseren.

Bekijk de meerdaagse training social storytellers

Bekijk dit fragment waarin Mariam vertelt welke impact het de steun van Edukans heeft gehad op haar leven.  Mariam schreef zelf het scenario voor haar unieke bijdrage aan de televisieserie Metterdaad.

Het creatieve programma van de training storytelling

Mensen activeren voor jouw organisatie was nog nooit zo leuk!

Een training storytelling zet je in beweging. Je analyseert, graaft en zoekt naar de essentie van het onderwerp. Zodra je die hebt gevonden, ontdek je wat het voor jou betekent. En je visualiseert deze in de dagelijkse praktijk door het maken van jouw verhaal.

Sixshotstory methode

De effectieve en bewezen methode helpt je in zes simpele stappen naar jouw eigen presentatie.

Focus

Op een effectieve manier analyseer jij het onderwerp en bepaal je wat voor jou belangrijk is.

Zelfvertrouwen

Maak jouw verhaal, presenteer het aan de groep en verwerk alle feedback!

Betrokkenheid

Presenteer en inspireer anderen met jouw praktijkverhaal!

Aanvragen

De brochure training storytelling

Meer weten over kosten, inhoud en data? Wij nemen contact met u op.

Meer over Edwin

Edwin Bakker

Als regisseur, tv maker, concept- ontwikkelaar en trainer heb ik duizenden mensen geholpen om hun verhaal te maken en vertellen. Van mensen met prachtige functies in prestigieuze organisaties. Tot kansarme jongeren in de slums van India, Peru en Kenia. Vanuit een creatieve en bevlogen houding werk ik hard aan het verdienen van vertrouwen, openheid en kwetsbaarheid. Om hier vandaan samen de stappen te nemen die nodig zijn om verhalen te maken en presenteren.

Film Making

Meer dan 20 jaar ervaring als regisseur, televisiemaker, concept-ontwikkelaar en trainer. Produceerde allerlei tv programma's, (prijswinnende) docu's en andere film- en videoverhalen.

Storyteller

Heeft met zijn aanpak en unieke sixshotstory© methode duizenden mensen in binnen- en buitenland geholpen om hun verhaal te maken en vertellen voor meer impact.

Passie voor

Heeft een passie voor het empoweren van met name kansarme mensen om hen meer impact te geven met het maken en vertellen van hun eigen verhaal.