Wij activeren doelgroepen voor het maken en vertellen van jouw organisatieverhaal

Golypoon Storytelling

Trainingen & Projecten | Concepten & Formats

'Een leuke en effectieve manier om interne ambassadeurs te krijgen voor onze nieuwe missie. Fantastisch.'

Waarom een goed verhaal belangrijk is

De inspiratie van een goed organisatieverhaal!

Wij vinden dat alles begint met een goed en krachtig verhaal. Dit is namelijk een goede basis om iedereen te inspireren en activeren met jouw missie, doel of wens. Het is dan ook onze missie om organisaties hierbij te helpen. Met onze training Storytelling gebruiken we de kracht van doelgroepen om jouw unieke verhaal te maken en vertellen. Onze creatieve concepten & formats bieden jouw organisatie de kans om iedereen te inspireren en activeren.  

Verhaal.

Ambassadeurs.

Impact.

Training Storytelling helpt aan unieke verhalen en betrokkenheid

Hoe we ambassadeurs creëren voor jouw organisatieverhaal

Om het verhaal van jouw organisatie te ontdekken en maken, activeren we doelgroepen van jouw organisatie. Met onze training Storytelling gebruiken medewerkers, collega’s, cliënten en andere geselecteerde deelnemers hun ervaring als bron voor unieke verhalen. Deze verhalen en de toenemende  betrokkenheid stimuleren de verbinding met jouw organisatie. Veel deelnemers zijn dan ook uitstekend in te zetten als storytellers voor jouw organisatie. Op deze manier beschikt jouw organisatie na onze training Storytelling over unieke verhalen en ambassadeurs die iedereen kunnen  inspireren en motiveren met jouw organisatieverhaal. 

"Edwin weet met de training Storytelling wat hij aan het doen is. Als geen ander stimuleert hij werkzoekenden om te geloven in eigen kunnen. Met zijn enthousiasme en creativiteit motiveert hij deelnemers om hun talenten te ontdekken. En om al hun wensen en ideeën te presenteren in een duidelijk verhaal.”
B. Veen
Directeur, Werkkracht

Verhaal.

Ambassadeurs.

Impact.

Hoe onze concepten & formats helpen aan impact

Creëer impact met jouw organisatieverhaal.

Het presenteren van jouw organisatieverhaal is de laatste stap. Ook daarbij denken we graag mee. We bieden concepten & formats  om de juiste alle verhalen op de gewenste manier te presenteren. Op deze manier heeft jouw organisatie uitstekende mogelijkheden om alle doelgroepen te informeren, inspireren en motiveren. 

Mobile Storytelling Homerun Amsterdam
Storytelling format helpt zorgmedewerkers om elkaar te inspireren met ervaringsverhalen. | Humanitas DMH
Klik Hier
Youthreporters in actie voor jouw organisatie
Jongeren op bezoek bij de tweede kamer | SOS Kinderdorpen
Training Storytelling Geld in de klas
Spannende tv serie voor, door en met leerlingen. | Nederlandse vereniging van Banken
Online Training Storytelling CHE Trailers open dag
Studenten CHE produceren video's met de training storytelling tijdens corona lockdown. | Hoger Onderwijs
Training Storytelling Diversiteitsproject
Leerlingen maken en presenteren hun antwoorden en oplossingen voor samenleven in vrede. | Onderwijs PO/VO
Collega's geven vorm aan missie NS
Hoe collega's bijdragen aan de missie met persoonlijke storytelling | Nederlandse Spoorwegen
Mobile Report Actiedag Heling Politie
Tijd voor actie & inspiratie door ervaringsverhalen uit de praktijk | Politie
Kidsreporters in actie voor jouw organisatie
Leerlingen op reportage tijdens de week van het geld | Wijzer in geldzaken
Previous slide
Next slide

Story.

Projecten.

Impact.

Jongeren in Kenia maken eigen verhalen | Metterdaad NPO 2
Ricky Vlog
Zorg- medewerkers tonen verhalen van de straat | Humanitas DM
Screenshot 2020-09-16 at 10.24.51
Studenten creëren inspirerende trailers open dag | Hoger Onderwijs
Screenshot 2020-06-05 at 09.10.05
Boerinnen vloggen voor beter imago | LTO Regio Foodvalley
Leerlingen in actie voor oplossingen Diversiteit | Onderwijs
Screenshot 2020-06-08 at 13.51.13
Statushouders presenteren zich aan werkgevers | Foodvalley Ede
Screenshot 2020-09-16 at 10.10.23
Zorg-medewerkers inspireren elkaar met Storytelling | VGN
Screenshot 2020-06-15 at 14.34.46
Training Social Storytellers biedt focus & power | Werkkracht
Social Storytellers
"Golypoon overtuigde ons om jongeren uit Kenia (onze doelgroep) te trainen om zélf de productie van video's te maken voor ons online lespakket Afrika. Met zijn training storytelling empowerde hij niet alleen jongeren, maar zorgde hij ook nog eens voor authentieke videoverhalen!"
A. Maas
Programma manager, Edukans

Waarom wij geloven in meedoen

Wij zijn creatieve storytellers met een hart voor inclusie.

Wij geloven in een inclusieve wereld. Waarin iedereen een kans krijgt om mee te doen en een actieve bijdrage levert vanuit betrokkenheid.  Met een sterke visie, gestoeld op professionele ervaring en het aanbieden van concrete stappen. Met onze trainingen, projecten,  concepten en formats Storytelling, krijgen we deze visie en ideeën werkend in de praktijk. Ieder met eigen ervaringen en motivatie, allemaal betrokken en gedreven. Mensen helpen zichtbaar worden, stem en regie geven om zich uit te spreken en mee laten doen met Storytelling, daar zijn we goed in.

"Samen met Golypoon produceerden leerlingen van 4 verschillende basisscholen in Nederland een 5-delige online televisieserie over Geld. Hierdoor konden tijdens de Week van het geld leerlingen van meer dan 5000 scholen in Nederland op een spannende manier kennismaken met ons lespakket. Een krachtige manier om hele mooie en herkenbare praktijkvoorbeelden te maken voor jongeren."
A. Reitsma
Head of retail banking, NVB

Mensen activeren voor jouw organisatie was nog nooit zo leuk!

Met onze Mobile Storytelling leren we lokale deelnemers hoe ze hun ervaringen kunnen omzetten in krachtige videoverhalen. Met een live training, de juiste apparatuur en professionele begeleiding, bieden we jouw organisatie creatieve en onderscheidende content in de vorm van verhalen.

Kies ook voor Golypoon Storytelling

'Mensen activeren voor jouw organisatie was nog nooit zo leuk!'

Deze partners kozen voor de power van Golypoon storytelling!

Deze partners kozen voor de power van Golypoon Storytelling!

Bekijk onze impact op Social media

"Golypoon overtuigde ons om jongeren uit Kenia (onze doelgroep) te trainen om zélf de productie van video's te maken voor ons online lespakket Afrika. Met zijn training storytelling empowerde hij niet alleen jongeren, maar zorgde hij ook nog eens voor authentieke videoverhalen!"
A. Maas
Programma manager, Edukans
Creatieve regisseur, programmamaker, trainer en founder

Edwin Bakker

“Als regisseur Storytelling geef ik iedereen een kans om betrokken te raken en een actieve bijdrage te doen aan een groter verhaal. Op deze manier help ik organisaties én deelnemers aan impact met verhalen.”

Creatief & professioneel netwerk

Netwerk van Professionals

We werken vanuit een sterke visie, gestoeld op solide kennis en ervaring. We nemen graag concrete stappen. Met een creatieve en concrete aanpak krijgen we visie en beleid werkend in de praktijk. Ieder met een eigen trigger. Met een groot netwerk van professionals. Allemaal betrokken en gedreven.

Film Making & Story Telling

Heeft als regisseur, tv maker, concept- ontwikkelaar en trainer in allerlei situaties duizenden mensen in binnen- en buitenland een stem gegeven. Maakt tv programma's, films. Altijd met een sterke focus op samenwerking en inclusie.

Prijswinnende Documentaire

Won twee (inter)nationale prijzen: Cinecs, RomaDocFest en een IDFA screening voor zijn documentaire 'Vingers op het Glas/ Glass Kisses'. Een verhaal (i.s.m. O. Koelewijn) over een (on)mogelijk huwelijk tussen een ter-dood-veroordeelde Amerikaan en een Nederlandse vrouw. Maakte nog een documentaire 'The reality of my Israel call'.

Passie voor inclusie

Heeft met name een passie voor kansarme en kwetsbare mensen. Helpt ze om hun verhaal te ontdekken en maken. Wordt elke keer weer geraakt door te zien hoe storytelling hen helpt om langzaam maar zeker zichtbaar te worden. Helpt aan meer zelfvertrouwen om hun verhaal te delen en daarmee anderen te inspireren.

Breed netwerk

Natuurlijk werkt Edwin niet alleen. Een actieve samenwerking met professionele programmamakers, cameramensen, regisseurs, trainers helpen hem waar maken waar Golypoon voor staat.

"Storytelling hielp de nieuwe missie van onze organisatie zichtbaar maken. Elke afdeling binnen de NS kon op zijn eigen manier aan de slag met deze missie. Voor ons leverde dit waardevolle informatie en inzicht op. En een positieve houding van de deelnemers ten opzichte van de komende verandering."
J. vd Bank
Hoofd Communicatie, NS