Biga Media team

"Met de keuze voor het Biga Media Team wil ik mezelf graag uitdagen om meer in de spotlights te gaan staan. "

Annette | Crew member van het Biga Media Team

Sinds januari 2022 heeft de Biga Groep in Zeist een echt Biga Media Team! Uit een groot aantal medewerkers, zijn in totaal zes kandidaten geselecteerd om allerlei verhalen te maken over nieuws en actualiteiten van het sociale werkbedrijf. Vandaag het verhaal van Daniel, medewerker Groenvoorziening.

“Mijn naam is Annete. Ik werk bij Biga Groep in Zeist als telefoniste/ receptioniste. En ik doe dat met heel veel plezier! Ik hou enorm van mensen helpen en ontzorgen.”

“Elke dag kom ik met het openbaar vervoer op mijn werk. En dan kan de dag beginnen!”

“Tijdens mijn werk probeer ik zoveel mogelijk mensen te helpen. Dat doe ik telefonisch, aan de balie of via de computer.”

Ik wil zoveel mogelijk mensen écht helpen met al hun vragen. 

“Ik doe mee met het Biga Media Team omdat het eigenlijk ontzettend leuk is om hier te werken. Men heeft vaak wel een apart beeld van de sociale werkvoorziening. Maar… echt. Het is gewoon leuk werk, met leuke mensen en je kunt doen wat je graag wilt. Werken! Dat is toch superleuk!”

Ik vond het tijd worden om meer van mijzelf te laten zien. Nu ik gekozen ben als BMT’er, zal ik nu wel moeten!

“Een extra reden voor mij om mee te doen is dat ik mezelf heb beloofd om meer van mijzelf te laten zien. Dit media team biedt mij die kans.  Nu ik uitgekozen ben als crew zal ik wel moeten! Hahaha.”

Terug naar Golypoon Storytelling Home