Golypoon Farmvloggers

"Ik wil graag laten zien hoe mooi en waardevol het boerenleven is en wat we allemaal doen om jouw voedsel te produceren. "

Conny | Deelnemer online serie Farmvloggers

“Ik ben Conny van den Top. Ik ben boerin in dit prachtige buurtschap De Valk. Samen met mijn man en kinderen hebben wij een boerderij met koeien en biologische leghennen.”

“Ik ben een optimistische boerin en kan enorm genieten van allerlei momenten op de boerderij. Dat kan zijn een kalfje dat wordt geboren of een prachtige zonsopkomst. Grazende koeien in de wei. En bijvoorbeeld ook van dikke vette wormen die we tegenwoordig weer aantreffen in de bodem. Ik geniet ook ontzettend van onze kinderen die lekker aan het spelen zijn op de boerderij. Of als ze ons helpen met allerlei klusje. Onze zoon keek bijvoorbeeld enorm uit naar het moment dat we aan de slag gingen met het mais hakkelen. Dan doet hij enorm zijn best om zo goed mogelijk te helpen. Dat is toch prachtig. Al die dingen samen geven mij enorm veel ‘genietmomentjes’.”

Ik ben een optimistische boerin die enorm geniet van allerlei momenten op de boerderij

Familiebedrijf
“Ik ben er trots op dat ik het bedrijf heb kunnen overnemen van mijn ouders. Mijn vader heeft het weer overgenomen van zijn ouders. De boerengenen zitten in deze familie. Het is toch prachtig dat ik weer de generatie mag zijn die het bedrijf voort kan zetten? En misschien spelen onze kinderen ook wel weer een rol daarin.”

Het is toch prachtig dat ik degene ben die dit familiebedrijf mag voortzetten?

Waardevol
Ik wil graag laten zien hoe mooi en waardevol het boerenleven is. Hoe we elke dag genieten. Maar ook hoe we met onze dieren omgaan. Om iedereen te laten zien wat we allemaal doen om jouw voedsel te produceren. 

Terug naar Golypoon Storytelling Home