Biga Media team

"Ik doe mee met het Biga Media Team om te vertellen hoe fantastisch het is om te werken bij de Biga Groep!"

Daniël | Crew member van het Biga Media Team

Sinds januari 2022 heeft de Biga Groep in Zeist een echt Biga Media Team! Uit een groot aantal medewerkers, zijn in totaal zes kandidaten geselecteerd om allerlei verhalen te maken over nieuws en actualiteiten van het sociale werkbedrijf. Vandaag het verhaal van Daniel, medewerker Groenvoorziening.

“Mijn naam is Daniel. Ik werk nu zo’n zeven jaar bij de Biga Groep in Zeist. En ik doe dat met heel veel plezier! Elke dag is voor mij een uitdaging.”

“Laat ik even vertellen wat ik bij de Biga Groep doe. Mijn werk houdt voornamelijk in Groenvoorziening. Dus dat betekent schoffelen, harken, maaien, bosmaaien, bladblazen, heggen scheren en nog veel meer.”

Ik ben een echt buitenmens. In de zon schoffelen en harken is voor mij een echt geluksmoment.

“Mijn geluksmoment zit em in een dag als vandaag. Een zonnige dag, waarop ik lekker buiten aan het schoffelen ben. Daar kan ik nu echt van genieten. Ik ben een echt buitenmens dus perfect toch?”

“Aan het einde van de dag nemen we alle dingen door met de voorman. Evalueren we de boel, ruimen we de boel lekker op.  En maken we ons klaar om naar huis te gaan.” 

Het werken bij Biga is echt mijn ding. Afwisselend werk en leuke collega’s om me heen

“Ik vind het leuk om mee te doen met het Biga Media Team om de Biga Groep in een positief daglicht te stellen. Dat doe ik zelf ook al regelmatig met mijn vlogs. Het werken bij de Biga Groep is echt mijn ding. Leuk afwisselend werk met leuke collega’s om me heen! Daar vertel ik natuurlijk graag over!”

Terug naar Golypoon Storytelling Home